• Miljöhänsyn i alla led
2
+ Läs mer

Kontorsmaterial

Miljövänligt kontorsmaterial gör jobbet roligare

Dagarna på jobbet går undan när den rätta arbetsglädjen infinner sig. Det hemliga tricket är kontorsmaterial, kontorsmaterial och ännu mer kontorsmaterial! Många tänker idag på miljön och kan känna tveksamhet inför att använda för många pappersprodukter, men vi är proffs på gröna kontorsvaror och har ett helt miljövänligt sortiment av kontorsmaterial. Genom att använda kontorsmaterial av återvunna material minskar du påfrestningarna på miljön och lättar samtidigt på det dåliga samvetet. Om du gör en djupdykning bland våra gröna varor kommer du att upptäcka att det finns både Svanen-märkta kuvert, toalettpapper och kollegieblock, och FSC-märkta pärmar, mappar och anteckningsböcker. Hos oss finns många produkter gjorda på återvunnet material och viktiga miljömärkningar som Svanen, EU Ecolabel, FSC, Giftfri förskola, Bra Miljöval med flera.

Välj grönt

Bort med irritationsmoment som dåligt påfyllda kontorsförråd och skrivare som skriker efter utskriftspapper. Gör det till en vana att regelbundet fylla på med nytt och miljövänligt kontorsmaterial som kollegieblock, pennor, pärmar och kuvert, så kommer du att ha roligare på jobbet. Kom ihåg att välja grönt så långt det bara är möjligt! Hos oss handlar du enkelt alla kontorsvaror på ett och samma ställe, och kan alltid lita på att de är miljövänliga vare sig det gäller pennor, post-its eller anteckningsblock. Oavsett vad du letar efter kommer du att hitta det i vårt stora sortiment av grönt kontorsmaterial.

Trivsamma skrivbordsprodukter

Andra bra tips för att få större arbetsglädje är att ha ordning och reda på alla gröna kontorsvaror. Det ger dig mer tankekraft för kreativa idéer när du inte behöver undra var du har dina register, anteckningsböcker, blanketter, tejp, lim och gem. Kom också ihåg att köpa nya häftklammer till din häftapparat, för man vet ju aldrig när de tar slut. Förvara dina viktigaste papper i tidskriftssamlare eller brevkorgar direkt på skrivbordet, så får du bra koll. Man kan göra livet kul med miljövänliga kontorsmaterial och framför allt blir det enklare att skapa arbetsglädje med härliga tillbehör till kontoret när du vet att de också är snälla mot miljön. Välkommen till oss på 112ink & Eko-print, där du får bra priser med snabba leveranser – och massor av miljövänliga varor!