• Miljöhänsyn i alla led
1

Miljöarbete

Vi vet att miljövänliga varor ofta kostar mer, men vi vill kombinera bra priser med rätt produkter, för miljöns skull. Genom återvinning av tomma bläckpatroner är våra produkter alltid billigare än originalprodukterna och dessutom ofta fyllda med mer bläck. Många av våra produkter har även kända miljömärkningar som Svanen, FSC, Bra miljöval och EU Ecolabel. Vi vill att du ska kunna göra ett bra miljöval som också gynnar plånboken.
environ_friendly_mobile

Miljövänliga patroner

Vi tror på att återanvända de resurser som finns så långt det är möjligt. Därför står vi för returfrakten av dina tomma patroner, så att vi kan göra nya av dem. Du skickar enkelt tillbaka dina använda patroner utan kostnad för dig i den gröna miljöpåse som alltid skickas med gratis när du beställer miljöpatroner från oss. De patroner du returnerar till oss blir sedan fyllda med nytt bläck.

100 % återfyllda patroner

Bläckpatroner av vårt eget märke är alltid 100 % återfyllda. De tompatroner du returnerar till oss rengörs och kontrolleras, så att vi vet att de fungerar som de ska. Därefter fylls de med nytt bläck, ofta med mer bläck än i originalpatronen för att maximera användandet. De återfyllda bläckpatronerna kvalitetstestas innan de får säljas. Hela denna process sker i Europa för att korta transporterna till och från våra kunder.

refill_desktop