• Miljöhänsyn i alla led
1

Bläck och toner

Här hittar du alla skrivarmärken som vi säljer bläckpatroner och toner till. Välj märke och därefter rätt modell för att hitta alla produkter som du kan köpa till din skrivare.

B -

Visar alla 3 märken

F -

Visa alla 2 märken

G -

Visa alla 5 märken

H -

Visa alla 3 märken

J -

Visa alla 2 märken

L -

Visa alla 4 märken

Q -

Visa alla 1 märken

R -

Visa alla 4 märken

U -

Visa alla 2 märken

W -

Visa alla 1 märken

X -

Visa alla 3 märken

Det är enkelt att köpa bläckpatroner och toner till skrivare

Suddiga utskrifter? Dags att köpa bläckpatroner! I vårt gröna sortiment hittar du bläckpatroner och toner till skrivare som är snälla för både plånboken och miljön. Du hittar enkelt rätt bläckpatroner och tonerkassetter genom att välja märke och skrivarmodell ovan. Alla bläckpatroner och tonerkassetter som visas under din valda skrivarmodell passar till din skrivare – enklare än så blir det inte när du ska köpa bläckpatroner!

När du ska köpa bläckpatroner och toner till skrivare kan du välja mellan originalpatroner, återfyllda bläckpatroner och återfyllda tonerkassetter, till bläckstråleskrivare och laserskrivare av märken som Brother, HP, Canon, Epson, Lexmark och många fler.

Miljövänliga bläckpatroner

Med ett lager av bläckpatroner och tonerkassetter slipper du suddiga utskrifter och jobbet blir både enklare och roligare! Vi är proffs på gröna kontorsvaror och hos oss hittar du därför miljövänliga bläckpatroner och toner till skrivare som bidrar till en bättre miljö och ett gott samvete. Vi tycker det är viktigt att återanvända de resurser som redan finns, därför står vi för returfrakten av dina tomma bläckpatroner – så att vi kan göra nya, återfyllda bläckpatroner av dem. Du skickar enkelt och smidigt tillbaka dina använda bläckpatroner i den medföljande miljöpåsen som vi gör miljövänliga, återfyllda bläckpatroner av.

Bläckpatroner av vårt eget märke är alltid 100 % återfyllda. De tomma bläckpatronerna du returnerar till oss rengörs, kontrolleras och återfylls för ett mer klimatsmart alternativ. Självklart kvalitetstestas våra återfyllda bläckpatroner innan vi skickar i väg dem till dig.

Varför ska jag köpa återfyllda bläckpatroner?

Våra återfyllda bläckpatroner och återfyllda tonerkassetter har flera fördelar. Inte bara är det mer miljövänliga bläckpatroner och mer miljövänliga toner utan de är också billigare, håller hög kvalitet och innehåller mer bläck och toner än andra bläckpatroner och tonerkassetter.

Byta bläckpatroner och toner

När dina utskrifter börjar bli suddiga är det dags att byta bläckpatroner eller toner i din skrivare. Det kan hända att skrivaren meddelar när bläck- och tonernivåerna börjar bli låga, men ibland kan det finnas bläck kvar ändå. Vi rekommenderar att du fortsätter skriva ut till dess att det syns på utskrifterna att det är dags att byta ut dina bläckpatroner.

Använd en gammal tidning eller något annat som skydd när du ska byta bläckpatroner för att inte riskera onödiga fläckar. Öppna luckan till patronerna, ta ut den tomma bläckpatronen och sätt in den nya. Du kan följa patronens medföljande instruktioner eller läsa i skrivarens manual för att inte missa något steg. Har du en laserskrivare bör du alltid skaka din tonerkassett innan du installerar den i din skrivare för att pulvret i tonern inte ska ligga för tätt packat. Det kan leda till svaga eller ojämna utskrifter.

Glöm inte att skicka tillbaka dina tomma bläckpatroner till oss så att vi kan göra miljövänliga bläckpatroner av dem, och tillsammans spara på naturens resurser.