• Miljöhänsyn i alla led
2

Om 112ink & Eko-print

Vårt företag

Vilka är vi?
112ink.se har funnits på nätet sedan 2004 och sysslat med e-handel inom främst bläck och toner till många nöjda kunders stora glädje. 2008 lanserades Eko-print.se online med försäljning av bläck och toner och har med sitt miljöfokus fått en trogen skara anhängare. Nu har vi gått samman och erbjuder sedan 2022 ett miljövänligt sortiment av bläck och toner, kontorsmaterial samt kaffe och te.

Vad har vi för mål?
Vi vill tillsammans, på en gemensam sajt, erbjuda ett större miljösortiment till bra priser. Genom 112ink & Eko-prints samarbete vill vi sluta miljöcirkeln. Fokus ligger på gröna varor av hög kvalitet med kända miljömärkningar och -certifieringar. Vi vill ge våra kunder möjligheten att göra ett miljömässigt bättre val av miljövänliga produkter, som levereras med klimatsmarta fraktsätt och som till stor del dessutom återvinns och återfylls.

Hur gör vi?
Vi satsar på miljöpatroner, kontorsmaterial av återvunnet material, klimatkompenserade leveranser och återvinning av tomma patroner tack vare vårt enkla retursystem. Detta ligger till grund för 112ink & Eko-prints miljöarbete.

Välkommen till oss!