• Miljöhänsyn i alla led
1
MIN espresso alt Rosso 10-pack

Rosso 10-pack • MIN espresso • Rosso

Produktnummer: Rosso
35 kr
I lager
Rosso 10-pack
Om du gillade vårt sommarkaffe kommer du garanterat att älska vår nya smak Rosso! Med toner av mjölkchoklad och saftiga, röda bär är Rosso ett härligt kapselkaffe från Colombia gjort på 100 % Arabicabönor.
Givetvis är Rosso också 100 % ekologiskt som allt vårt kaffe. Kaffets namn Rosso betyder ”röd” och syftar förstås på de fräscha smaktonerna av saftiga, röda bär. Rosso är kaffet som dina smaklökar absolut inte vill missa.
Intensitet
Syrlighet
Fyllighet
Rostning

Mer information

Rosso 10-pack

Om du gillade vårt sommarkaffe kommer du garanterat att älska vår nya smak Rosso! Med toner av mjölkchoklad och saftiga, röda bär är Rosso ett härligt kapselkaffe från Colombia gjort på 100 % Arabicabönor. Givetvis är Rosso också 100 % ekologiskt som allt vårt kaffe. Kaffets namn Rosso betyder ”röd” och syftar förstås på de fräscha smaktonerna av saftiga, röda bär. Rosso är kaffet som dina smaklökar absolut inte vill missa. 

För oss är miljöfrågorna minst lika viktiga som den goda smaken. Därför är våra kapslar för Nespresso®*-systemet helt komposterbara och består bland annat av förnyelsebar råvara. Kapslarna kan sorteras som vanligt matavfall eller som hushållssopor för energiåtervinning.

*Nespresso® TM är ett registrerat varumärke som tillhör Société des Produits Nestlé S.A., Case Postale 353, CH-1800 Vevey, Schweiz och har ingen koppling till denna hemsida, dess varumärken och/eller innehåll.

Specifikationer

Produkten har följande märkningar: EU ECOLABEL
Styrka9
Steg i styrkeskala12
Fyllighet7
Steg i fyllighetsskala12
Syrlighet9
Steg i syrlighetsskala12
Rostning10
Steg i rostningsskala12
Typ av dryckKaffe
TillredningKapslar
BlandningArabica