• Miljöhänsyn i alla led
1
MIN espresso alt Amabile 10-pack

Amabile 10-pack • MIN espresso • Amabile

Produktnummer: Amabile
35 kr
I lager
Amabile 10-pack
Amabile, en jättegod blandning av Afrika och Asien. 100% ekologiskt, 100% Arabicabönor och 100% god smak!Kaffet är fylligt och noga utvalt för att ge den där kraftfulla espressokicken. Amabile är helt enkelt ett kaffe du kommer att älska.
Intensitet
Syrlighet
Fyllighet
Rostning

Mer information

Amabile 10-pack

Amabile kaffekapslar är en storfavorit. Med Amabile får du ett kraftfullt och ekologiskt kaffe med härliga toner av grädde och mild choklad. Kaffet i kaffekapslarna är en smakrik blandning med ursprung både i Afrika och Asien. 100 % ekologiskt, 100 % Arabicabönor och 100 % god smak! Amabile kaffekapslar ger ett fylligt och noga utvalt kaffe med den där kraftfulla espressokicken. Amabile är vårt bästsäljande bjudkaffe – helt enkelt ett kaffe du kommer att älska. 

För oss är miljöfrågorna minst lika viktiga som den goda smaken. Därför är våra kapslar för Nespresso®*-systemet helt komposterbara och består bland annat av förnyelsebar råvara. Kapslarna kan sorteras som vanligt matavfall eller som hushållssopor för energiåtervinning.

*Nespresso® TM är ett registrerat varumärke som tillhör Société des Produits Nestlé S.A., Case Postale 353, CH-1800 Vevey, Schweiz och har ingen koppling till denna hemsida, dess varumärken och/eller innehåll.

Specifikationer

Produkten har följande märkningar: EU ECOLABEL
Typ av espressoEspresso
KoppstorlekM
Styrka11
Steg i styrkeskala12
Fyllighet11
Steg i fyllighetsskala12
Syrlighet5
Steg i syrlighetsskala12
Rostning11
Steg i rostningsskala12
Typ av dryckKaffe
TillredningKapslar
BlandningArabica/Robusta